Päre on erinomainen ruokailu- ja tarjoilualusta. Se on kätevä ja luontoystävällinen vaihtoehto ruokailualustaksi niin mökille, eräretkelle kuin juhliinkin. Päreen etuna on sen monikäyttöisyys ja helppous. Se on helppo ottaa mukaan kesämökille tai retkelle, eikä tarvitse huolehtia roskien kuljetuksesta takaisin kotiin, sillä päre voidaan hävittää polttamalla.

Päre palaa hyvin, joten sitä voidaan käyttää ruokailun jälkeen sytykkeenä esimerkiksi saunassa tai grillissä. Päre soveltuu lisäksi erinomaisesti esimerkiksi lihan, kalan tai vaikka sipulin leikkuualustaksi, jonka pesemisestä ei tarvitse käytön jälkeen huolehtia.

Päre_Lohi_alanteensaha

 

Päreen etuna on sen erikoisuus. Se on kaunis tarjoiluastia juustoille ja kalalle tai kätevä leipälautanen vaikkapa ulkojuhliin. Sen lisäksi, että se on hieno erikoisuus kattauksessa, on se myös helppo juhlien järjestäjälle. Ruokapäre mahtuu pieneen tilaan, eikä kovassa kiireessä tarvitse pelätä astioiden rikkoutumista. Juhlien jälkeiset työt helpottuvat, kun ei tarvitse huolehtia astioiden pesusta.

Valmistamme ruokapäreet suomalaisesta haavasta, mutta siihen soveltuvat myös muut puulajit. Päreitä valmistamme pääasiassa kahta kokoa
(175 X 330 mm ja n. 175 X 175 mm). Myös muut koot ovat mahdollisia, joten kerro rohkeasti toiveistasi.

Ruokapäreet soveltuvat hyvin yrityslahjoiksi tai avuksi askarteluun.

Voit ostaa meiltä päreitä yksittäin tai voit kattaa niillä suuretkin juhlat.

Lisätietoja erilaisista vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.